İzmir’in En Güzel 4 Yıldızlı Oteli

İzmir'in 4 yıldızlı oteli
İzmir ülkemizin en güzel tatil beldelerinden bir tanesi olması itibariyle pek çok lüks otele de sahip. Özellikle turistlerin ilgisini çeken bu oteller genelde 4 yıldızlı ve 5 yıldızlı oteller. Aralarında çok büyük farklar olmaması sebebiyle pek çok turist 5 yıldızlı otellerde kalmak yerine nispeten daha uygun olan 4 yıldızlı otellerde konaklama yapmayı tercih ediyorlar. Peki, İzmir’in en güzel 4 yıldızlı oteli hangisi?

Pek çok otorite tarafından, İzmir’de bulunan 4 yıldızlı oteller arasından sıyrılıp en İzmir’in en güzel 4 yıldızlı oteli olarak görülen otel ise İzmir Gaziemir’de bulunan Svalinn Hotel. Bu otelin diğer 4 yıldızlı oteller arasında öne çıkmasının pek çok sebebi var. Svalinn otelin İzmir’in en güzel 4 yıldızlı oteli olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi otelin konumu itibariyle Adnan Menderes Havaalanına çok yakın olması.

Bu da doğal olarak otelin havaalanına yakın olmasının yanısıra ESBAŞ'ada yakın. Aynı zamanda Optimum alışveriş merkezinede yürüme mesafesinde olan Gaziemir Otel Svalinn geç saatte bölgede rahatlıkla gezmenize olanak tanıyor.

İzmir’de bulunan pek çok otel hem havaalanına hem de İzmie'in yeni fuar alanına yakın değil . Gaziemir Oteli Svalinn hem Fuar İzmir'e sadece 5dk uzaklıkta hem de havaalanına çok yakın çevresinde akut hastanesi ve bir çok restoran mevcut.

Otelin Özellikleri İzmir’in en güzel 4 yıldızlı oteli olarak görülen Gaziemir Svalinn otelin 110 oda kapasitesi var ve bu odaların tamamında televizyon, telefon, mini bar, klima, kasa ve balkon mevcut.

Ayrıca odaların pek çoğu Şehir ve Bahçe manzaralı. Bunların yanında otel, müşterilerine çok çeşitli aktivite imkanları da sunmakta. Bu imkanlar arasında tuz odası, sauna, masaj, yüzme havuzu, fin hamamı, bilardo bulunmakta.

Otelin çok sessiz bir mevkide olması ve doğa ile iç içe olması sebebiyle konaklama yapanlar için tam bir dinlenme fırsatı sunuyor. Bu bağlamda yine kendi bahçesinin olması otel dışında konaklama yapanların yaratacakları ekstra gürültü ve kalabalığın da önüne geçilmesini sağlıyor.

Bu özellikler de Svalinn Oteli İzmir’in en güzel 4 yıldızlı oteli olmasını sağlayan diğer özellikler. Svalinn Hotel merkeze 7 kilometre, Çeşme  merkeze ise 75 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yorumlar